|
Алекс
|
 |
« Ответ #120 : 09 Ноябрь 2008, 11:10:20 » |
|
Ребята, а в чем проблема, я вот езжу раз в неделю, сижу 10 часов принимаю 40-60 человек и живой)) Все хотят сразу стать зав.отделениями, купить квартиру и машину?!
согласен, сразу всё не бывает, надо ится и ещё раз трудится. Но если в городе есть работа, отличная работа (за дежурство не менее 30 человек посмотришь) то зачем ехать в Голодрыщенск какой-то, чтобы сидеть там и бумажки и писать. Лично я доволен своим распределением, но нам по рейтингу обещали первым троим Киев!!! а я был первый.но я не жалею, что попал в Запорожье. главное тут остаться 
|
|
|
|
|
|
все мы стоим в жизни ровно столько, во сколько сами себя оцениваем...(с)
|
|
|
|
pacient
|
 |
« Ответ #121 : 09 Ноябрь 2008, 11:45:02 » |
|
Лично я доволен своим распределением, но нам по рейтингу обещали первым троим Киев!!! а я был первый. как всегда: обещают лучшим, а дают нужным. 
|
|
|
|
|
|
Больной скорее жив, чем мертв...
|
|
|
|
Pashizm
|
 |
« Ответ #122 : 09 Ноябрь 2008, 12:58:31 » |
|
ну почему, у нас одного мальчика направили в Феофанию хирургом, так он когда туда приехал, ему сказали, что интернов у них даже никогда не біло и не будет..  не было---будет!!! 
|
|
|
|
|
|
То,что меня не убивает-делает сильнее!!!
|
|
|
Risus
Новичок

|
 |
« Ответ #123 : 26 Январь 2009, 22:08:20 » |
|
Я вважаю це безладдя,антидемократизм...хоча з іншого боку бюджетники зобов'язані і нічого тут не поробиш...але я вважаю,БРОНЬ БОЖЕ, на село: це грязь,деградація,біднота...Мені здається потрібно реорганізувати медицину,щоб студенту було всеодно куди він попаде на розподілені...і хоч трішки прислуховуватись до нього...бо це тіоьки в нашій країні студент пристосовується до своєї карми...а не радується життю,не кажу про мажорів((((( 
|
|
|
|
|
|
Медикус
|
|
|
|
alkain
|
 |
« Ответ #124 : 04 Февраль 2009, 22:18:48 » |
|
Грязь і деградація в Києві, а в селі чистота і порядність)
|
|
|
|
|
|
(подпись содержит URL/HTML)
|
|
|
|
no name
|
 |
« Ответ #125 : 04 Февраль 2009, 23:01:45 » |
|
чтоб я так жила, если ты всю свою жизнь в селе и проработаешь!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IGOR
Новичок

|
 |
« Ответ #126 : 09 Февраль 2009, 18:58:41 » |
|
:angry:Всім привіт,а лікарям - сімейникам особливий,бо з серпня місяця,я кваліфікований спеціаліст в цій сфері. Радію з цього, що колись я започаткував цю тему.і як виявилось вона живе до цього часу. Хочу висловити свою думку щодо роботи в місті, чи селі.По моїй спеціалізації, ніяких переваг,що ходити по обпісяних, обпльованих підїздах, що по сільському болоті. Якщо врахувати екологічність харчування, то село набагато у вигіднішому світлі. А ще якщо курочка халявна,то взагалі кайф. Можна подумати, що хтось із нас побував у театрі найближчих 8-10 місяців, ха-ха не смішіть, чи відвідав наукову бібліотеку і т.д.Тіж блага на селі, що й у місті.Тарілка, інтернет,чисте повітря, спів птахів,сердечність людей,вітання з лікарем,яйка, млеко, природа-все як в раю. Сімейник в місті чи селі все одно неудачник по життю, правда на селі це менше видно.Дехто пише деградація,але ми сімейники ще хоч трохи являємось оазисом в деградованій медицині. Сімейники тримаймося разом, бо калинка,малинка,мід, п"явки і т.д. наше основне лікарство, не дуже подорожчає, майже на халяву, а наш народ любить халявити на своїм здоров"ї. Чи повірить хтось у таку байку:25 річному лікарю запропонували очолити районну лікарню(не ЦРЛ)-стаціонар на 56-ліжок, всього персоналу-115 чол. При яких умовах це можливо.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leto4ever
Новичок

|
 |
« Ответ #127 : 22 Февраль 2009, 02:04:20 » |
|
IGOR, приятно, что Вы находитесь в гармонии и с самим собой, и с окружающим миром. Но некоторых из нас в городе держат люди, которых мы хотели бы видеть каждый день, а не на выходных или по праздникам. Поэтому и не испытываем радости при мысле о курочках, свежем воздухе и возможности карьерного роста в ЦРБ.
У меня вопрос к юристам: законно ли заставлять меня проходить интернатуру по специальности "Педиатрия" в ЦРБ, если главврач не обеспечивает никаким жильём (кроме палаты в дневном стационаре), а в составе больницы нет отделений, в которых я должен поработать на заочной части (детская неврология, отделение патологии новорождённых и т. д.) и педиатров соответствующих категорий, которые могли бы быть моими руководителями?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IGOR
Новичок

|
 |
« Ответ #128 : 24 Февраль 2009, 17:23:43 » |
|
:angry:Юристи сплять! Серйозні не хочуть розмінюватись на такі дрібниці, а початківці досить інертні і закомплексовані. Я в свій час теж волав про допомогу, але алгоритму дій так і не отримав, Переглянь форум по цьому питанню і дещо зрозумієш. З власного досвіду можу сказати, якщо ти боєць, то елементарно можна добитись успіху. Чи готовий ти переночувати у обласному віддділі охорони здоров"я чи навіть міністерстві 2-3 ночі в очікуванні житла? Чи не боїшся ти , що тебе "завалять" на екзамені по закінченню інтернатури? Чи здатний ти довести те, що тобі не все дають на інтернатурі, що ти повинен отримати, щоб виконати навчальний план? Чи готовий ти попрацювати під пресингом, зокрема адміністративним? Але, якщо ти думаєш, що тобі змінять таким чином спеціалізацію, то мушу тебе розчарувати, то дві різні речі. Без серйозного прихвату, ти будеш  Те ,що ти отримав зараз, приговор на найближчі 2-3 роки.Отакі-то пироги колего!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alkain
|
 |
« Ответ #129 : 02 Март 2009, 18:34:15 » |
|
У меня вопрос к юристам: законно ли заставлять меня проходить интернатуру по специальности "Педиатрия" в ЦРБ, если главврач не обеспечивает никаким жильём (кроме палаты в дневном стационаре), а в составе больницы нет отделений, в которых я должен поработать на заочной части (детская неврология, отделение патологии новорождённых и т. д.) и педиатров соответствующих категорий, которые могли бы быть моими руководителями?
По идее Вы должны проходить интернатуру на базах академии последипломного образования. Вы там можете просто числиться.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schorner
Старожил

За Родину, мать нашу...
|
 |
« Ответ #130 : 11 Апрель 2009, 20:01:59 » |
|
Когда тает лёд и село идёт с зимы мыться, стираться да посуду мыть в своё болото... Отправлено: 11 Апрель 2009, 19:55:46
IGOR, приятно, что Вы находитесь в гармонии и с самим собой, и с окружающим миром. Но некоторых из нас в городе держат люди, которых мы хотели бы видеть каждый день, а не на выходных или по праздникам. Поэтому и не испытываем радости при мысле о курочках, свежем воздухе и возможности карьерного роста в ЦРБ.
Хе-хе... На распределении было указано, что ты нуждаешься в комнате? Если да, то требуй, хоть и в судебном порядке о предоставлении законных квадратов жилья по ГОСТу, а если нет - не обижайся и живи-терпи. Какое тебе "патология новорожденных" в ЦРБ... Вот смешно... Общая педиатрия и всё... (если хоть и она есть). Детская неврология -это уровень детской областной больгицы, как минимум. Вот тут и цель интернатуры: не провести специализацию выпускника, а заткнуть им дыру в болоте, хотя бы на три года... Пока не прибудет сменное мясо...
|
|
|
|
|
|
Что-то делать - не значит суетиться.
|
|
|
|
demmo
Прохожий
|
 |
« Ответ #131 : 30 Июнь 2010, 22:43:50 » |
|
Всім привіт. Я отримав розподіл в цьому році "хірургія" в ЦРБ під Києвом. Ви думаєте, що я в захваті-НІ. Маю ряд "конкретних" заслуг перед університетом, тому погодились залишити на кафедрі хірургії мене молодшим науковим співробітником, але я бюджет + цільвик. Зараз липень і в мене ще 29 днів до 1-го серпня....., це я то того, що за ці 29 днів мені необхідно зібрати 8 підписів+8 мокрих печатей (ЦРБ, універ, облздрав, Мінздрав, знову універ, знову Мінздрав). Та лякає не кількість паперів і не кількість чиновників та їх кабінетів і не мізерний час, а лякає те, що я їх всіх заріжу на столі...
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 30 Июнь 2010, 22:52:22 от demmo »
|
|
|
|
|
|
alkain
|
 |
« Ответ #132 : 05 Июль 2010, 19:25:09 » |
|
Якщо раніше не повісишся)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trigun
Прохожий
|
 |
« Ответ #133 : 10 Июль 2010, 10:42:19 » |
|
 Привіт! Підскажіть в яких випадках можуть зробити переведення лікаря-інтерна з однієї бази стажування в іншу. Це взагалі реально? В наказі МОЗ конкретних випадків не висвітлено ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Troy
Прохожий
|
 |
« Ответ #134 : 20 Июль 2010, 10:57:34 » |
|
допоможіть будь-ласка!я закінчив інтернатуру,за держ.замовленням і зобов"язаний відпрацювати на державу 3 роки у одному з районів,але не бажаю.Головний лікар може відпустити мене зробивши запис у трудовій-звільнений з посади лікаря-інтерна у зв"язку з закінченням інтернатури.Чи правомірний такий запис?Чи зможу я з таким записом працевлаштуватись в державну клініку не відпрацювавши на державу 3 роки?Чи будуть мене розшукувати для відшкодування коштів державі,якщо запит головний лікар,що мене звільняє подавати не буде.До кого я можу звкрнутись з такими питаннями?Дякую
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|