Форум студентов НМУ Сайт студентов НМУ
WAP 1.0 | WAP 2.0 | Imode
Форум студентов НМУ
07 Февраль 2012, 12:32:19 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти
Новости: Жизнь - это болезнь, которая передается половым путём!

Начало   Помощь Поиск Календарь Обратная связь Войти Регистрация  
Страниц: 1 ... 31 32 [33] 34 35
  Печать  
Автор Тема: Как Вы относитесь к студентам-иностранцам...  (Прочитано 79711 раз)
neurosurgeon
Ветеран

« Ответ #480 : 25 Июль 2010, 14:55:53 »

Если бы к нам приезжали арабы, которые чтят коран, не думаю что они бы так по-хамски себя вели.
Тут Аллах не бачить, тому воно спокійно розпиває алкоголь, лається матом і т.д.
Инесс
Ветеран

« Ответ #481 : 25 Июль 2010, 14:57:37 »

А у них что, воля Аллаха распространяется только на их земли?

Врач-косметолог.
Контакты и  ваши вопросы задавайте в личных сообщениях.
neurosurgeon
Ветеран

« Ответ #482 : 25 Июль 2010, 15:33:55 »

А у них что, воля Аллаха распространяется только на их земли?

Воля Аллаха у них в серці, але їм потрібний жорсткий батьківський контроль. У своїй країні вони не п'ють, не палять, матом не лаються, на дівчат уваги не звертають. А за межами арабського світу контролю немає, ну і відповідно їхній бог за ними не спостерігає. >>> І вони роблять все те, за що б на батьківщині публічно стратили.
Анастасія
Пользователь
**

« Ответ #483 : 25 Июль 2010, 16:34:47 »

ІМХО. Не лише студентів стосуєтьс. Обмежити в"їзд в Країну і заборонити кровозмішення. Я проти того щоб хачі, негри і інші представники...сюди ломилися в такій кількості, забирали роботу у наших людей, в даному випадку місця у студентів. І взагалі лізли зі своїми традиціями. Слава Україні!
До речі з приводу поведінки - жодного нормального не бачила хача чи нігера. І притримуюся твердої думки що якщо дадуть привід та і просто для профілактики бити треба. Що я власне і сама робила. АЛЕ БИДЛО НЕ МАЄ НАЦІОНАЛЬНОСТІ.
« Последнее редактирование: 25 Июль 2010, 16:44:00 от Анастасія » Записан

(подпись содержит URL/HTML)
neurosurgeon
Ветеран

« Ответ #484 : 25 Июль 2010, 16:40:36 »

ІМХО. Не лише студентів стосуєтьс. Обмежити в"їзд в Країну і заборонити кровозмішення. Я проти того щоб хачі, негри і інші представники...сюди ломилися в такій кількості, забирали роботу у наших людей, в даному випадку місця у студентів. І взагалі лізли зі своїми традиціями. Слава Україні!
Героям слава! Кожного року університетом встаномлюється квота для навчання певної кількості іноземців (це обов'язково у рамках міжнародних домовленостей), деякі студенти-іноземці роками в черзі стоять, щоб поступити в НМУ.
Анастасія
Пользователь
**

« Ответ #485 : 25 Июль 2010, 16:45:51 »

Навіки Слава! Квота це чудово. Але це не заважає їм просто приїжджати і платити гроші(в кращому випадку) і вчитися. І основний трабл в тому, що вони не їдуть потім назад. Останнє оитування показало(сама приймала участь в проведенні), що 97%(!!!) відсотків іноземних студентів планують працювати і жити тут.
Я не вірю в нормальних iноземцiв. Справа не в нормальності, а в менталітеті. Для них те що у нас бикувато - нормально. Але зі своїм уставом....
Так, я - расистка. Так - я за Білу расу. Але знову таки - бидло категорія інтернаціональна...

Предупреждение.Alkain
« Последнее редактирование: 06 Ноябрь 2010, 18:41:04 от alkain » Записан

Инесс
Ветеран

« Ответ #486 : 25 Июль 2010, 16:50:39 »

Так, я - расистка. Так - я за Білу расу. Але знову таки - бидло категорія інтернаціональна...

Знаете, у психолога или врача не должно быть таких резких взглядов.....Вы не думали о том, что эти же "нигеры и арабы" могут быть в будущем вашими пациентами...
И если вам еще не попадались среди них нормальные люди....это еще не значит, что такие все. Может половина из них и быдло...а вторую половину вы просто не замечаете и не знаете, так как они ведут себя вполне скромно и прилично.

Врач-косметолог.
Анастасія
Пользователь
**

« Ответ #487 : 25 Июль 2010, 17:00:36 »

Професійне і особисте прошу не плутати. Якщо до мене прийде негр я його вилікую. Але я не зобов"язана любити його і весь його рід. Професійне в даному випадку стане вище. Але в непрофесійних обставинах, коли негр хай навіть той самий буде робити погано мені чи моїм близьким я його жаліти не буду. НАГОЛОШУЮ - я не за тупий мордобій. А за заслужений. І якщо такі ж проблеми створить чистокровний українець - це не буде для нього пом"якшувальною обставиною. Я в даному випадку маю на увазі, що в випадку провокації іноземним громадянином, компроміс не є можливим. Серед людей які прийдуть до Вас на прийом теж можуть виявитися неприємні вам.І ви їх лікуватимете. Тепер питання. Якщо не припустіть Боги, хтось із ваших пацієнтів створить вам проблеми, ви закриєте на це очі? Сумніваюся. Не плутайте тупе бонівство, необдуманий расизм і здорову любов до своєї Нації і Раси. і агресія, що з неї витікає має підстави та не завжди реалізується.
Я не сумніваюся що є номальні люди серед всіх, але вони на жаль до нас не їдуть. або їдуть в дуже незначній кількості.

Инесс
Ветеран

« Ответ #488 : 25 Июль 2010, 17:12:46 »

А кто вам лично делает плохо? Вы тут писали, что даже для "профилактики" надо их  бить.
Мне из наших иностранных студентов еще ничего никто не сделал такого, щоб устраивать им "заслуженный мордобой".
А из-за каких-то мелочей я могу сделать предупреждение в устной форме.....один раз была такая ситуация и на этом этапе была исчерпана.
Знаете, я сомневаюсь, что испытывая такую неприязнь к человеку, вы сможете очень четко и объективно отделить свою личную неприязнь и лечить...все равно ваше отношение где-то скажется...таблетки-то вы выпишите одне и те же...но сам ваш настрой и отношение пациент может понять и по голосу...
Сама недавно наблюдала подобную картину. И только из-за цвета кожи пациента, нам-студентам  на практике, было видно ярое желание врача "по-быстрее избавиться от этого пациента".

Врач-косметолог.
neurosurgeon
Ветеран

« Ответ #489 : 25 Июль 2010, 17:22:24 »

Уявлення навіть немаю про те опитування, що засвідчує, що більшість іноземців мріють залишитися. Ті іноземці, яких я знаю після випуску бажають поїхати з України геть, ніколи сюди не повертатися та подібне рекомендують мені.
Инесс
Ветеран

« Ответ #490 : 25 Июль 2010, 17:28:20 »

Уявлення навіть немаю про те опитування, що засвідчує, що більшість іноземців мріють залишитися. Ті іноземці, яких я знаю після випуску бажають поїхати з України геть, ніколи сюди не повертатися та подібне рекомендують мені.

100%
Они все хотят домой, и благополучно туда возвращаются. Только единицы остаются здесь.

Врач-косметолог.
neurosurgeon
Ветеран

« Ответ #491 : 25 Июль 2010, 17:39:28 »

Навіки Слава! Квота це чудово. Але це не заважає їм просто приїжджати і платити гроші(в кращому випадку) і вчитися. І основний трабл в тому, що вони не їдуть потім назад. Останнє оитування показало(сама приймала участь в проведенні), що 97%(!!!) відсотків іноземних студентів планують працювати і жити тут.
Я не вірю в нормальних хачів чурок чи чорножопих. Справа не в нормальності, а в менталітеті. Для них те що у нас бикувато - нормально. Але зі своїм уставом....

По-перше. Для іноземців не бередбачено навчання за рахунок бюджетних коштів України, тобто вони платять за навчання (здається 3000 $/рік).

По-друге. Ніякого траблу (біди) в тому, що вони не їдуть потім назад немає. Вони назад їдуть оскільки у них віза діє протягом навчаня, за ними після випуску активно стежить міграційна служба та їхнє консульство. Легально залишаться лише ті, хто набуде громадянства України (через шлюб або іншим законним/незаконним способом).

По-третє. Я теж не в захваті від від перебування інтернаціональної бидло-бикоти на теренах нашої славної Батьківщини України.
Отправлено: 25 Июль 2010, 17:35:52

100%
Они все хотят домой, и благополучно туда возвращаются. Только единицы остаются здесь.

Хочуть залишитися лише ті, що приїхоли з країн, які бідніші за Україну. Студенти з країн, в яких нафти більше ніж в Україні чорноземів намірів залишатися в Україні не мають.
Анастасія
Пользователь
**

« Ответ #492 : 25 Июль 2010, 17:58:03 »

По-перше. Іноземці це не лише негри і китайці. Це ще росіяни, білоруси, німці, англійці і т.д. Я тут підняла саме расове питання. Моя провина. Відійшла від теми.
По-друге. Якби не мала такого досвіду не казала б.  До студентів НМУ претензій не маю)бо знаю їх не багато. АЛЕ будучи вже студенткою іншого внз в минулому, можу сказати, що маю причини не любити студентів-іноземців.
Якщо ж повертатися до того що я називаю расизмом, то спробую пояснити ще раз. Може стане зрозуміло.
1). Расизм в моєму розумінні - це усвідомлення переваги однієї(своєї) раси над іншими. Поясню. Я вважаю що Біла раса переважає за фенотипічними, генотипічними, культурними та іншими ознаками. Цей висновок я зробила з власного досвіду. Це моя думка. але я не виключаю можливість винятків. Так, мені зовнішньо неприємні негри, араби, грузини.Але я не кажу "давайте їх вбивати"
2) Я не маю нічого проти негра в Африці, китайця - в Китаї і т.д. Я проти великої кількості здебільшого нелегалів, які відчувають себе як вдома. Вони, до відома, не платять податки, займають жилову площу, і чинять протизаконні акти. Знову таки, серед тих самих грузинів безперечно є норм. люди. В Грузії. Сюди ж за акабівськими данними їдуть кримінальні елементи(не всі, але більшість), які тікають зі своєї країни. Вони заважають там тому приїжджають сюди. Що ж, давайте дамо їм всі можливості для життя....
3)Менталітет деяких представників інших рас не співвідноситься з нашим. В силу культурно-історичних розбіжностей. АЛЕ це не дає їм права на НАШІЙ землі поводити себе згідно зі своїми традиціями. Чому наші люди в Аравії притримуються їх законів, правил і не порушують їх, а вони тут джозволяють собі таке?
4) Мій професійний обов"язок ставатиме вище особистих вподобань. Бо я юдина відповідальна. Я зроблю все можливе для допомоги хворому. Бо він пацієнт, а не негро, білий чи ще хтось. Та якщо(не факт що так і буде) мій пацієнт за межами проф.діяльності стане якимось чином порушувати мої права чи права когось іншого, а можливості цивілізовано вирішити конфлікт не виникне - я не уникатиму бійки. Я маючи невеликий проф. стаж в психології мала досвід допомоги негру. Я допомогла. Але, якщо ви знайомі з Кодексом психолога, то маєте знати, що П. не має права переносити ані особисте в професійне, ані навпаки. Отже за межами роботи він не пацієнт. А індивід, який може викликати індивід. ставлення. Психолог не робот, який програмується на толерантність.
5) Я окрім всього Націоналістка. Я стану за благо Нації при будь яких умовах. І відстоюватиму Її честь як перед іншорасом, так і перед своїм Білим, Українським бидлом.
Отправлено: 25 Июль 2010, 17:42:48
Доки друкувала це ессе патріотичного спрямування були ще відповіді. Китайські студенти їхати не збираються(а їх більшість)
От посилання на доволі цікаву статтю http://kampus.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=15%3Aforeign-students-in-ukraine-without-adventures&catid=17&Itemid=23&lang=uk
Якщо ця тема цікава, можу розповісти і прокоментувати ще багато фактів із останніх дій уряду з цього приводу.
Отправлено: 25 Июль 2010, 17:52:09
Я не вірю в нормальних хачів чурок чи чорножопих. Справа не в нормальності, а в менталітеті. Для них те що у нас бикувато - нормально. Але зі своїм уставом....

По-перше. Для іноземців не бередбачено навчання за рахунок бюджетних коштів України, тобто вони платять за навчання (здається 3000 $/рік).

По-друге. Ніякого траблу (біди) в тому, що вони не їдуть потім назад немає. Вони назад їдуть оскільки у них віза діє протягом навчаня, за ними після випуску активно стежить міграційна служба та їхнє консульство. Легально залишаться лише ті, хто набуде громадянства України (через шлюб або іншим законним/незаконним способом).

По-третє. Я теж не в захваті від від перебування інтернаціональної бидло-бикоти на теренах нашої славної Батьківщини України.
Отправлено: 25 Июль 2010, 17:35:52

100%

Хочуть залишитися лише ті, що приїхоли з країн, які бідніші за Україну. Студенти з країн, в яких нафти більше ніж в Україні чорноземів намірів залишатися в Україні не мають.
Невже ти думаєш що вчаться лише легальні? А після закінчення навчання всі їдуть назад? дивно....бо я маю іншу статистику. З кожним роком збільшується кількість нелегалів у віці 25-30 років. вони лишаються тут жити. бо іноземців тут люблять і можливостей роботи тут більше на жаль для них.

neurosurgeon
Ветеран

« Ответ #493 : 25 Июль 2010, 18:04:09 »

По-перше. Іноземці це не лише негри і китайці. Це ще росіяни, білоруси, німці, англійці і т.д. Я тут підняла саме расове питання. Моя провина. Відійшла від теми.
По-друге. Якби не мала такого досвіду не казала б.  До студентів НМУ претензій не маю)бо знаю їх не багато. АЛЕ будучи вже студенткою іншого внз в минулому, можу сказати, що маю причини не любити студентів-іноземців.
Якщо ж повертатися до того що я називаю расизмом, то спробую пояснити ще раз. Може стане зрозуміло.
1). Расизм в моєму розумінні - це усвідомлення переваги однієї(своєї) раси над іншими. Поясню. Я вважаю що Біла раса переважає за фенотипічними, генотипічними, культурними та іншими ознаками. Цей висновок я зробила з власного досвіду. Це моя думка. але я не виключаю можливість винятків. Так, мені зовнішньо неприємні негри, араби, грузини.Але я не кажу "давайте їх вбивати"
2) Я не маю нічого проти негра в Африці, китайця - в Китаї і т.д. Я проти великої кількості здебільшого нелегалів, які відчувають себе як вдома. Вони, до відома, не платять податки, займають жилову площу, і чинять протизаконні акти. Знову таки, серед тих самих грузинів безперечно є норм. люди. В Грузії. Сюди ж за акабівськими данними їдуть кримінальні елементи(не всі, але більшість), які тікають зі своєї країни. Вони заважають там тому приїжджають сюди. Що ж, давайте дамо їм всі можливості для життя....
3)Менталітет деяких представників інших рас не співвідноситься з нашим. В силу культурно-історичних розбіжностей. АЛЕ це не дає їм права на НАШІЙ землі поводити себе згідно зі своїми традиціями. Чому наші люди в Аравії притримуються їх законів, правил і не порушують їх, а вони тут джозволяють собі таке?
4) Мій професійний обов"язок ставатиме вище особистих вподобань. Бо я юдина відповідальна. Я зроблю все можливе для допомоги хворому. Бо він пацієнт, а не негро, білий чи ще хтось. Та якщо(не факт що так і буде) мій пацієнт за межами проф.діяльності стане якимось чином порушувати мої права чи права когось іншого, а можливості цивілізовано вирішити конфлікт не виникне - я не уникатиму бійки. Я маючи невеликий проф. стаж в психології мала досвід допомоги негру. Я допомогла. Але, якщо ви знайомі з Кодексом психолога, то маєте знати, що П. не має права переносити ані особисте в професійне, ані навпаки. Отже за межами роботи він не пацієнт. А індивід, який може викликати індивід. ставлення. Психолог не робот, який програмується на толерантність.
5) Я окрім всього Націоналістка. Я стану за благо Нації при будь яких умовах. І відстоюватиму Її честь як перед іншорасом, так і перед своїм Білим, Українським бидлом.

Я так розумію, що Ви попередній ВНЗ не закінчили, хоча й володієте непоганими навичками міжособового спілкування (я не тільки в НМУ навчався, психологію вивчав рік). В тому ВНЗ, де я навчався два роки тому, також були іноземці (включаючи арабів), але поводили вони себе дуже чемно. Емпіричмо мені вдалося встановити причини хамської поведінки "арабунів", справа в тому, що вони стають бидлом у стаді, якщо взяти кожного "арабуна" окремо та поспілкуватися з ним, то виявиться, що у нас були помилкові твердження щодо них.
Від нелегалів та злочинців, що переховуються від інтерполу в Україні, я думаю, ніхто не в захваті. І давайте закриємо на цьому тему расизму.
Анастасія
Пользователь
**

« Ответ #494 : 25 Июль 2010, 18:07:11 »

Я пішла на 3му курсі, не влаштовував рівень навчання та нарешті визначилася з напрямком. Там я відмінниця, але перспектива бізнесу, куди тягнуть не влаштовує.

Страниц: 1 ... 31 32 [33] 34 35
  Печать  

Перейти в: