Значить так) Відповідаю на все по черзі)
Що означає "куди тягнуть не влаштовує"?
Оскільки я повністю своїми силами і знаннями такм вчилася і це вдавалося добре, кілька викладачів наполегливо "запрошували" працювати в своїй сфері і йти по їх так сказати стопах. І всі ці стопи чомусь в сфері бізнесу

. Ненавиджу сферу бізнесу. Не моє. Тому відмовлялася
Анастасія
Ну я здесь уже раньше писала, что раз они приезжают сюда, то должны чтить и придерживаться традиций и законов нашей страны.
На счет национализма и расизма...Вы такие прям лозунги выложили, как будто у нас есть серьезная проблема конфликтов или военных разборок. По-моему, ничего такого нет.....а если Вы -патриот, то это немного другое...
Про "бизнес и тянут" это, конечно, оффтоп....но я тоже не понимаю....как ВУЗ куда-то тянет.....если вы были не в меде, то тянуть на врача они Вас просто не имеет права, как бы Вы не хотели....а если просто предлагают где-то работу не совсем ту, что Вы хотели, то вы спокойно можете отказаться
Я висуваю не лозунги, а висловлюю власну думку. Яка керована власним досвідом. На цьому дійсно закриємо тему расизму. Вчилася я не в меді. Організація в моєму колишньому універі залишала бажати....хоч чогось бажати.. Тому на другому курсі виявилося що нас готують до роботи МПП(менеджер по персоналу), окрім того я зрозуміла що хочу бути лікарем. Медициною цікавилася з дитинства. І маленька зарплатня не лякає. На майбутнє дуже прошу не судити про людину по форуму. Ви зі мною вживу не спілкуєтеся, тому не вам судити про те хороший я психолог чи ні, і чи вийде з мене лікар.
... Відмовитися можна завжди, особлива якщо є альтеанатива, а якщо її немає???
Альтернативу надо искать. Да, на это уходит время, усилия и т.п.
Но, кто ищет - тот всегда найдет)
А если
Анастасія четко поняла, что хочет быть врачем, то добро пожаловать )
Я дійсно дуже хочу бути лікарем, бачу в цьому своє призначення. І готова поступитися принципами заради мрії)))Дякую за гостинність)))
при таком подходе надо только на медико-психологический!!!!!да1Да!да!

Не зовсім зрозуміла. Якщо я дійсно хочу бути лікарем- психотерапевтом. То чому ні? Чи ви всіх психо- за лікарів не вважаєте?
Альтернатива тут ні до чого. Тут справа в бажаннях і амбіціях. Читайте попередні повідомлення.
1. Шановна Анастасіє, чи не могла ти пояснити мені, за що ти любишь Україну, державу (яка дійсно територіально стала існувати у 1991 році, а до цього лише схі...).
2.Чому в японців переваги більше(а що якби ще й землетрусів не було) ніж в європейців?
3. Розкажіть будь-ласка про докази теорії расизму на основі генетики.
На мій погляд, раса сильна тоді, коли розуміє попередні помилки, а саме історію. Та раса, яка у попередніх сторіччях не прогавила цього, має істотні переваги. Я люблю цю країну, за її природу, деякі звички менталітету народу. Та в цій країні ніколи не буде тієї справедливості, що є в інших більш розвинутих країн.
Хочу підкреслити, що більш за все мене цікавить моє питання №2. Буду вдячний, якщо відповіси ;)
1. Шановний Бен_Бакстер. По перше вчіть граматику. По друге.Я люблю Україну за людей, за менталітет, за природу, за Коріння і ще за масу речей яких вам вочевидь не зрозуміти. Коли Україна територіально стала державою я думаю знають всі. Але країна це не лише територія. Шкода що ви вважаєте інакше.
2. На це питання вам вичерпно відповіли. Додам від себе, що кожна раса і Нація була створена з якимись перевагами. Питання про японців....оцініть нинішній рівень розвитку азіатів. Все зрозуміло?
3.Тематику расизму ми тут толерантно закрили. Всі питання кому цікаво в "лічку". Все розкажу. Я не кажу нічого необгрунтовано.
1. Шановна Анастасіє, чи не могла ти пояснити мені, за що ти любишь Україну, державу (яка дійсно територіально стала існувати у 1991 році, а до цього лише схі...).
2.Чому в японців переваги більше(а що якби ще й землетрусів не було) ніж в європейців?
3. Розкажіть будь-ласка про докази теорії расизму на основі генетики.
На мій погляд, раса сильна тоді, коли розуміє попередні помилки, а саме історію. Та раса, яка у попередніх сторіччях не прогавила цього, має істотні переваги. Я люблю цю країну, за її природу, деякі звички менталітету народу. Та в цій країні ніколи не буде тієї справедливості, що є в інших більш розвинутих країн.
Хочу підкреслити, що більш за все мене цікавить моє питання №2. Буду вдячний, якщо відповіси ;)
Якби ти хоч трохи корисної літератури читав, то знав би що:
1.Монголоїдна раса більше схильна до розумової праці.
2.Негроїдна раса-до фізичної праці.
3. Європеоїдна раса-золота середина між 1 та 2 положеннями.
Ти любиш Україну за "d цій країні ніколи не буде тієї справедливості, що є в інших більш розвинутих країнах"?
Історично доведено(мною прочитано багато літератури) що слов"яни це найбільш потенційна етнічна група з найкращими задатками до розвитку. Можу позкидувати купу джерел кому цікаво))))
Согласна с постом.
Наш народ только рассказывает о тяжелой жизни и исторической несправедливости, но при этом ничего реального не делает и не борется.
Сколько не читай книг по истории, мы вечно были "под кем-то"....А сейчас...помнится жаловался кто-то из транспортников в автобусе на не выплату зарплаты последних 3 месяца, а пасажир и спросил: "так что ж вы забастовки не устраиваете?"...и ему ответили:"да Вы что! Нас же уволят"....
и тут у меня назрел вопрос: а если бы все работники, которым не выплачивают зарплату взяли и не вышли бы на работу парочку дней (как делают это во многих развитых странах), неужели их бы всех уволили....а кто бы тогда ездил и пополнял бюджет правительству?...да и вообще возмущаться стали бы и те, кто не могут попасть на работу...соответственно терялся бы рейтинг у политиков и привлекли бы внимание других стран и влиятельных организаций. Я думаю, что чего-то бы добились работники....но они у нас только тихо жалуются на жизнь...
Отправлено: 25 Июль 2010, 20:32:25
На счет расизма...Из Википедии:
Расизм часто критикуется с культурологических позиций, например, Отто Клайнберг обосновывает низкие результаты негроидных меньшинств по интеллектуальным тестам их социальным положением, условиями труда и быта.
Игорь Кон критикует расизм с психологической позиции, говоря о том, что расисты переносят свою ненависть на разного рода меньшинства:
воображаемые различия возводятся в главное качество и превращаются во враждебную психологическую установку по отношению к какой-то этнической группе, установку, которая разобщает народы и психологически, а затем и теоретически, обосновывает политику дискриминации. Это и есть этническое предубеждение.
о_О а свою думку маєте? Вікіпедія це звісно добре, але я тут не її цитувала.
З приводу історії. Читайте не лише підручники писані під президента.
На цьому ніби все))) хто хоче подискутувати - в лс)))))))))