Форум студентов НМУ Сайт студентов НМУ
WAP 1.0 | WAP 2.0 | Imode
Форум студентов НМУ
07 Февраль 2012, 12:31:32 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти
Новости: Змія з чашею (символ медицини) - це Романенко морозиво їсть (С) Constellation

Начало   Помощь Поиск Календарь Обратная связь Войти Регистрация  
Страниц: 1 ... 33 34 [35]
  Печать  
Автор Тема: Как Вы относитесь к студентам-иностранцам...  (Прочитано 79710 раз)
neurosurgeon
Ветеран

« Ответ #510 : 26 Июль 2010, 18:59:45 »

Я ж і закрила))))
Я до всіх звертаюся.
Бэн_Бакстэр
Старожил

Меченый

« Ответ #511 : 26 Июль 2010, 20:23:36 »

Сама тема на це спонукає
Отправлено: 26 Июль 2010, 19:53:09
1. Шановний Бен_Бакстер. По перше вчіть граматику. По друге.Я люблю Україну за людей, за менталітет, за природу, за Коріння і ще за масу речей яких вам вочевидь не зрозуміти. Коли Україна територіально стала державою я думаю знають всі. Але країна це не лише територія. Шкода що ви вважаєте інакше.

2. На це питання вам вичерпно відповіли. Додам від себе, що кожна раса і Нація була створена з якимись перевагами. Питання про японців....оцініть нинішній рівень розвитку азіатів. Все зрозуміло?

3.Тематику расизму ми тут толерантно закрили. Всі питання кому цікаво в "лічку". Все розкажу. Я не кажу нічого необгрунтовано.

...

Історично доведено(мною прочитано багато літератури) що слов"яни це найбільш потенційна етнічна група з найкращими задатками до розвитку. Можу позкидувати купу джерел кому цікаво))))

Скажи будь-ласка де помилки, бо я людина російськомовна, все-таки не з'явилось в мене звички мислити українською і винуватий тільки Я. Прошу зауважити, що Прислівники, утворені способом по + порядковий числівник, пишуться через дефіс.

1. Так, я не розумію багато моментів, вочевидь, вигаданих істориками Західної України. А також такої історії, якою можливо вдало керувати людом, історії основаної на націоналізмі, а не патріотизмі.

2. Невичерпно, це все рівно що хтось мені скаже, що астрологія закінчується на сонячному знаку. Дуже багато аспектів різних. Історично доведено, що тільки південні і західні слов'яни  мають найкращі задатки. Ні, краще схильності... До розвитку. З приводу японців, ви не відповіли, що(цитую вікіпедію):
Економіка Японії є однією з найпотужніших у світі. Вона займає друге місце після США за показниками ВВП ($4.5 трильйонів в 2005) і третє місце після США і КНР за показниками купівлеспроможності. Японська економіка є найбільшою в Азії. Вона сильно залежить від поставок сировинних матеріалів з інших країн через нестачу природних ресурсів.
Так, залежить, але все-таки, який товар вона віддає. Навіть Німеччина не перша.

3. Розкажіть будь-ласка про докази теорії расизму на основі генетики.

True Invisible Father Vily.A
Бэн_Бакстэр
Старожил

Меченый

« Ответ #512 : 26 Июль 2010, 22:50:43 »

как моё последнее сообщение оказалось здесь? О_О

blink

huh

True Invisible Father Vily.A
neurosurgeon
Ветеран

« Ответ #513 : 27 Июль 2010, 19:02:38 »

Так, залежить, але все-таки, який товар вона віддає. Навіть Німеччина не перша.
Японія "віддає" автомобілі (Subaru, Toyota, Lexus, Nissan, Infiniti, Mitsubishi, Honda, Suzuki), техніку (Canon, Sony, Panasonic, Toshiba, Olympus, Fujitsu) та різну електроніку. Японія розробляє інформаційні технології.
Страниц: 1 ... 33 34 [35]
  Печать  

Перейти в: