Сама тема на це спонукає
Отправлено: 26 Июль 2010, 19:53:09
1. Шановний Бен_Бакстер. По перше вчіть граматику. По друге.Я люблю Україну за людей, за менталітет, за природу, за Коріння і ще за масу речей яких вам вочевидь не зрозуміти. Коли Україна територіально стала державою я думаю знають всі. Але країна це не лише територія. Шкода що ви вважаєте інакше.
2. На це питання вам вичерпно відповіли. Додам від себе, що кожна раса і Нація була створена з якимись перевагами. Питання про японців....оцініть нинішній рівень розвитку азіатів. Все зрозуміло?
3.Тематику расизму ми тут толерантно закрили. Всі питання кому цікаво в "лічку". Все розкажу. Я не кажу нічого необгрунтовано.
...
Історично доведено(мною прочитано багато літератури) що слов"яни це найбільш потенційна етнічна група з найкращими задатками до розвитку. Можу позкидувати купу джерел кому цікаво))))
Скажи будь-ласка де помилки, бо я людина російськомовна, все-таки не з'явилось в мене звички мислити українською і винуватий тільки
Я. Прошу зауважити, що
Прислівники, утворені способом
по + порядковий числівник, пишуться через дефіс.
1. Так, я не розумію багато моментів, вочевидь, вигаданих істориками Західної України. А також такої історії, якою можливо вдало керувати людом,
історії основаної на націоналізмі, а не патріотизмі.
2. Невичерпно, це все рівно що хтось мені скаже, що астрологія закінчується на сонячному знаку. Дуже багато аспектів різних. Історично доведено, що тільки південні і західні слов'яни мають найкращі задатки. Ні, краще схильності... До розвитку. З приводу японців, ви не відповіли, що(цитую вікіпедію):
Економіка Японії є однією з найпотужніших у світі. Вона займає друге місце після США за показниками ВВП ($4.5 трильйонів в 2005) і третє місце після США і КНР за показниками купівлеспроможності. Японська економіка є найбільшою в Азії. Вона сильно залежить від поставок сировинних матеріалів з інших країн через нестачу природних ресурсів.
Так, залежить, але все-таки, який товар вона віддає. Навіть Німеччина не перша.
3. Розкажіть будь-ласка про докази теорії расизму на основі генетики.