|
*Girl*
|
 |
« Ответ #15 : 01 Июнь 2008, 18:54:08 » |
|
Должны.  Завтра 100% узнаю в студенческой у нашего терапевта НМУ, так как она все эти справки абитуриентов проверяет и визирует и тебе скажу. огромное спасибо! 
|
|
|
|
|
|
(подпись содержит URL/HTML)
|
|
|
|
levana
|
 |
« Ответ #16 : 02 Июнь 2008, 14:44:51 » |
|
*Girl*, все, как я и писала: они ставят пометку, что ты написала письменный отказ от прививке в прививочной карте и без никаких должны оформить мед.справку для поступления! Она полностью подходит с такой пометкой.
|
|
|
|
|
|
Не будите во мне стерву! Она и так, бедная, не высыпается!
|
|
|
|
bona^fide
|
 |
« Ответ #17 : 02 Июнь 2008, 17:37:00 » |
|
*Girl*, че париться?! я бы сама ее дописала на справке!!!не думаю, что проверяют. у меня не хотели принимать, бо в паспорте Олена/Алёна, а на справке ЕЛЕНА.
|
|
|
|
|
|
Є лише один зміст, одне джерело, з якого витікають всі інші змісти
|
|
|
|
*Girl*
|
 |
« Ответ #18 : 02 Июнь 2008, 21:55:06 » |
|
levana, спасибки!  bona^fide, конечно же я б написала ее себе сама, если б знала что писать... а вообще говорят проверяют, и даже заворачивают обратно у кого прививок нехватает...
|
|
|
|
|
|
(подпись содержит URL/HTML)
|
|
|
|
levana
|
 |
« Ответ #19 : 03 Июнь 2008, 07:46:55 » |
|
 Как вчера классно на УТ-1 выступал Широбоков в передаче "Один за всех" или как там ее по поводу вакцинации... П.С. Герл, не за что!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yulia
Гость
|
 |
« Ответ #20 : 03 Июнь 2008, 08:10:31 » |
|
Как вчера классно на УТ-1 выступал Широбоков в передаче "Один за всех" или как там ее по поводу вакцинации.. ой-йой-ой!!!!!!!! а повтор будет????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pacient
|
 |
« Ответ #22 : 18 Июнь 2008, 17:31:25 » |
|
Відсутність щеплень не є підставою для нехтування конституційним правом громадян на здобуття освіти
У зв’язку з появою у засобах масової інформації повідомлень про те, що у вищих навчальних закладах Харківської області студентів не допускають до складання заліків та іспитів під час сесії без пред’явлення довідки про наявність щеплень, Головне управління освіти і науки та Головне управління охорони здоров’я Харківської облдержадміністрації наголошують - відсутність щеплень не є підставою для нехтування конституційним правом громадян на здобуття освіти.
У зв’язку з цим Головне управління освіти й науки та Головне управління охорони здоров'я нагадують керівникам вищих навчальних закладів області про неправомірність неприйняття документів на вступ до ВНЗ у абітурієнтів, в яких відсутні щеплення, та неправомірність не допуску до складання заліків та іспитів студентів, у яких відсутні профілактичні щеплення.
У разі виникнення зазначених ситуацій, Головне управління освіти й науки та Головне управління охорони здоров'я просять абітурієнтів та студентів звертатись до Головного управління освіти і науки обласної державної адміністрації.
|
|
|
|
|
|
Больной скорее жив, чем мертв...
|
|
|
|
levana
|
 |
« Ответ #23 : 21 Август 2009, 08:35:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
levana
|
 |
« Ответ #24 : 28 Сентябрь 2010, 08:56:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|