|
levana
|
 |
« Ответ #15 : 17 Август 2008, 17:16:19 » |
|
зачем на англ шапочка? странно, что на физ-ре не нужен халат, маска и бахилы?!))) не знаю, как вам, а мне халатик коротенький по приколу  абсолютели енд комплители егри! 
|
|
|
|
|
|
Не будите во мне стерву! Она и так, бедная, не высыпается!
|
|
|
|
alkain
|
 |
« Ответ #16 : 17 Август 2008, 17:33:48 » |
|
Обязательны всегда. Не нужно обозлевать преподавателей.
Алканя, не нагружай и не пугай молодежь. Не понимаю, нафиг на культуре к примеру халат?! Леваня, а нафиг ты вообще во всех темах бред пишешь?! Не разлагай форумчан!
|
|
|
|
|
|
(подпись содержит URL/HTML)
|
|
|
|
Юля
|
 |
« Ответ #17 : 17 Август 2008, 17:56:20 » |
|
не знаю, как вам, а мне халатик коротенький по приколу  вдягаєш коротку юбку і знущаєшся з арабів?  Народ, не сваріться ви так за ті халати. Ті, хто не хочуть, нахай не вдягають, от і все.
|
|
|
|
|
|
Per aspera ad astra
|
|
|
|
bona^fide
|
 |
« Ответ #18 : 17 Август 2008, 18:12:31 » |
|
вдягаєш коротку юбку і знущаєшся з арабів?  хггг.....  Вони і без юбки добререагують... :bad:Шось як перейшла на короткі халати від костюмів, то в звичайному халаті почуваюся як у мішку!
|
|
|
|
|
|
Є лише один зміст, одне джерело, з якого витікають всі інші змісти
|
|
|
|
alkain
|
 |
« Ответ #19 : 17 Август 2008, 19:23:03 » |
|
вдягаєш коротку юбку і знущаєшся з арабів?  хггг.....  Вони і без юбки добререагують... :bad:Шось як перейшла на короткі халати від костюмів, то в звичайному халаті почуваюся як у мішку! У костюмов нет халата, есть курточка, это типа в виде униформы в офисе носить только пиджак))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bona^fide
|
 |
« Ответ #20 : 17 Август 2008, 19:23:43 » |
|
Алкаин, какая разница?! ты же меня понял?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Girl*
|
 |
« Ответ #21 : 17 Август 2008, 19:36:10 » |
|
Розклад занять нам дали одразу після посвяти. Правда, його треба було довго шукати і переписувати, але все ж дістати можна.
а що одразу після посвяти треба їхати в універ? Й на скільки приблизно посвята? вранці чи ввечері? Перше заняття з біології(як і всі наступні) - пишете протокол (якого ні в кого немає, бо ніхто не купив альбомів) і тести. В тестах переважно попадається цитологія. Як на мене, неважко ого, а тести на оцінку, чи так просто, перше завдання?
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 17 Август 2008, 19:37:43 от *Girl* »
|
|
|
|
|
|
liberty
Гость
|
 |
« Ответ #22 : 17 Август 2008, 19:40:34 » |
|
я думаю посвящение будет днём))) а сейчас кто-то есть в деканате, что бы узнать на какой мед меня расспределили 1 или 2? я недавно была, так сказали что будут только 26((((((
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Юля
|
 |
« Ответ #23 : 17 Август 2008, 19:49:05 » |
|
Ми після посвяти їхали в універ, де нас розприділяли по групам і декан Благодаров разом з Земфірою читали нам мораль. Посвята у нас була на 10 00 в Палаці Україна. А в універ треба було приїхати в 13 00.
на кафедрі біології майже всі викладачі (крім Погорілої) виставляють оцінки виключно по тестам. Якщо у вас буде Шепелєв чи Груша - 100% будете писати тести і вам по ним виставлять оцінки. Правда, Шепелєв нам на 1 занятті подарував по 4. О, майте на увазі, що 6 правильних відповідей з 10 - це двійка. Отправлено: 17 Август 2008, 19:45:23 liberty, на якому Ви меді, дізнаєтесь, коли прийдете в універ отримувати запрошення на посвяту. В морфі на 3 поверсі висить список 1 медичного. Список 2 медичного шукайте біля фіз-хіма. Отправлено: 17 Август 2008, 19:47:46 І не забудьте з собою конверти і все, що перераховував Сімпл минулого року. Знайдіть відповідну тему і перечитайте
|
|
|
|
|
|
Per aspera ad astra
|
|
|
|
liberty
Гость
|
 |
« Ответ #24 : 17 Август 2008, 20:30:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alkain
|
 |
« Ответ #25 : 17 Август 2008, 21:03:47 » |
|
Алкаин, какая разница?! ты же меня понял?!
Именно понял и откоментировал.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bona^fide
|
 |
« Ответ #26 : 17 Август 2008, 22:41:47 » |
|
Именно понял и откоментировал.
ну да, ты же меня любишь 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Girl*
|
 |
« Ответ #27 : 17 Август 2008, 23:31:04 » |
|
гг, купила я недавно шапочку, примерила при маме с братом... был такой дикий ржач  Мне сказали что я смахиваю на повара... ппц  ... Ее ж редко нужно одевать, правда? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bona^fide
|
 |
« Ответ #28 : 17 Август 2008, 23:42:41 » |
|
думаю раз 5 в неделю, привыкнешь! Нужно было купить одноразовую гармошкой и померять!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Girl*
|
 |
« Ответ #29 : 17 Август 2008, 23:47:52 » |
|
думаю раз 5 в неделю, привыкнешь! Нужно было купить одноразовую гармошкой и померять!
всмысле гормошкой померять?  типа как для душа? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|