|
neurosurgeon
|
 |
« Ответ #45 : 27 Июль 2010, 23:32:17 » |
|
Скік років є фізра?? і якщо трабелси із здоров*ям, то якісь справки чи що тре??) І хто з преподів прискіпливий до шапочки з халатом??) Дяк))  На лікувальному ф-ті 1 семестр (здається 27 занять). І хто з преподів прискіпливий до шапочки з халатом??) На анатомії---всі!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Неваляшка
|
 |
« Ответ #46 : 28 Июль 2010, 22:41:12 » |
|
у нас физ-ра 3 или 4 семестра
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neurosurgeon
|
 |
« Ответ #47 : 29 Июль 2010, 11:16:00 » |
|
В 2008-2009 роках для лікувальників фізра була лише один семестр, а для стоматологів---чотири.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alejandro
|
 |
« Ответ #48 : 29 Июль 2010, 11:57:33 » |
|
В 2008-2009 роках для лікувальників фізра була лише один семестр, а для стоматологів---чотири. Справки катят?
|
|
|
|
|
|
Всегда наслаждаться — значит вовсе не наслаждаться.
|
|
|
|
Неваляшка
|
 |
« Ответ #49 : 29 Июль 2010, 12:17:26 » |
|
В 2008-2009 роках для лікувальників фізра була лише один семестр, а для стоматологів---чотири.
я не стоматолог
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neurosurgeon
|
 |
« Ответ #50 : 29 Июль 2010, 12:20:23 » |
|
В 2008-2009 роках для лікувальників фізра була лише один семестр, а для стоматологів---чотири. Справки катят? Так. Катять. Деякі студенти з групи ходили по них у студентську поліклініку. Але наявність справки не звільняє від необхідності відвідування занять. Тобто маючи справку ти приходиш на заняття у спортивній формі та сидиш нічого не роблячи. Якщо стан здоров'я дозволяє, то ти розминаєшся, але нормативи не виконуєш. Отправлено: 29 Июль 2010, 12:19:28
я не стоматолог А з якого ти ф-ту???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Инесс
|
 |
« Ответ #51 : 29 Июль 2010, 15:57:30 » |
|
есть тема про список предметов. Там Вы может найдете больше информации. Но, судя по списку, то примерно так и естью
|
|
|
|
|
|
Врач-косметолог. Контакты и ваши вопросы задавайте в личных сообщениях.
|
|
|
|
Неваляшка
|
 |
« Ответ #52 : 30 Июль 2010, 11:37:57 » |
|
А з якого ти ф-ту???
1 мед.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neurosurgeon
|
 |
« Ответ #53 : 30 Июль 2010, 12:24:54 » |
|
А з якого ти ф-ту???
1 мед. Можливо за два роки щось і змінилося, але у 2008 році студенти 2 мед. ф-ту ходили на ф/в лише один семестр.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alejandro
|
 |
« Ответ #54 : 30 Июль 2010, 18:45:26 » |
|
Справки катят?
Так. Катять. Деякі студенти з групи ходили по них у студентську поліклініку. Але наявність справки не звільняє від необхідності відвідування занять. Тобто маючи справку ти приходиш на заняття у спортивній формі та сидиш нічого не роблячи. Якщо стан здоров'я дозволяє, то ти розминаєшся, але нормативи не виконуєш. Дякую за відповідь. А підійде звільнення з обласної поліклініки?
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 30 Июль 2010, 18:48:50 от Alejandro »
|
|
Всегда наслаждаться — значит вовсе не наслаждаться.
|
|
|
|
neurosurgeon
|
 |
« Ответ #55 : 30 Июль 2010, 19:03:17 » |
|
Справки катят?
Так. Катять. Деякі студенти з групи ходили по них у студентську поліклініку. Але наявність справки не звільняє від необхідності відвідування занять. Тобто маючи справку ти приходиш на заняття у спортивній формі та сидиш нічого не роблячи. Якщо стан здоров'я дозволяє, то ти розминаєшся, але нормативи не виконуєш. Дякую за відповідь. А підійде звільнення з обласної поліклініки? Гадаю, що так. Але ті хабарники можуть попросити справки саме із студентської поліклініки. Тобі варто буде сходити в студ. пол. та підтвердити свій діагноз, якщо тих урюків не задовольнить твоя справка з твоєї лікарні.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pacient
|
 |
« Ответ #56 : 30 Июль 2010, 21:05:48 » |
|
А підійде звільнення з обласної поліклініки? Но обычно справки, которые подаются, должны быть заверены либо в студенческой поликлинике, либо в медпункте по месту учебы. Т.е. освобождение дает именно студенческая поликлиника, а не поликлиника по месту жительства. Но надо узнавать...
|
|
|
|
|
|
Больной скорее жив, чем мертв...
|
|
|
|
levana
|
 |
« Ответ #57 : 31 Июль 2010, 14:44:33 » |
|
В деканатах требуют чтобы все справки по месту жительства которые были заверены в студполиклинике. М4 точно. остальные не знаю
|
|
|
|
|
|
Не будите во мне стерву! Она и так, бедная, не высыпается!
|
|
|
|
|
|