|
Dr.KRZR
Прохожий
|
 |
« : 01 Сентябрь 2009, 21:56:41 » |
|
Биология пмк1 за 2008 год, есть ли у кого билеты? Последняя перездача помогите оч надо:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niella
Новичок

|
 |
« Ответ #1 : 13 Апрель 2010, 20:37:32 » |
|
Люди помогите у кого есть билеты с биологии на 1-й модуль, очень нужно , а то без них незнаю как сдать. Очень боюсь дадю Романенка
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neurosurgeon
|
 |
« Ответ #2 : 03 Июль 2010, 21:29:14 » |
|
Коли я був на першому курсі, то навіть в общазі їх не було. Навіть не шукай, їх у студентів немає. А от на ПМК №2 є. Успіхів.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e-Pilgrim
|
 |
« Ответ #3 : 03 Июль 2010, 21:36:28 » |
|
Коли я був на першому курсі, то навіть в общазі їх не було. Навіть не шукай, їх у студентів немає. А от на ПМК №2 є. Успіхів.
Ну я на твоєму місці не був би таким категоричним. Все може бути...
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 03 Июль 2010, 21:45:45 от e-Pilgrim »
|
|
Уровень развития медицины - уровень развития страны.
|
|
|
|
Юля
|
 |
« Ответ #4 : 03 Июль 2010, 21:42:38 » |
|
Ну я б на твоєму місці не був би таким категоричним. Все може бути... я вже багато разів писала, що білети складаються з питань, які можна взяти у лаборанта на кафедрі. або взяти методичку в бібліотеці. на модуль приносять велику пачку білетів (принаймні у мене так було обидва рази) і з них вибираєш. думаю, що в цих білетах є всі питання з переліку, включаючи те, що не розбирають на парах. наприклад, бордетели або малярійний плазмодій.
|
|
|
|
|
|
Per aspera ad astra
|
|
|
|
neurosurgeon
|
 |
« Ответ #5 : 06 Июль 2010, 23:54:25 » |
|
Ну я б на твоєму місці не був би таким категоричним. Все може бути... я вже багато разів писала, що білети складаються з питань, які можна взяти у лаборанта на кафедрі. або взяти методичку в бібліотеці. на модуль приносять велику пачку білетів (принаймні у мене так було обидва рази) і з них вибираєш. думаю, що в цих білетах є всі питання з переліку, включаючи те, що не розбирають на парах. наприклад, бордетели або малярійний плазмодій. ...взяти методичку в бібліотеці...ЇЇ там немає.; ...малярійний плазмодій на практичних заняттях ми розбирали. Програма то кожен рік змінюється.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neurosurgeon
|
 |
« Ответ #6 : 06 Июль 2010, 23:57:12 » |
|
Биология пмк1 за 2008 год, есть ли у кого билеты? Последняя перездача помогите оч надо:(
Якби ти був на мед. №2, то тебе б Нетяженко В.З. вже давно виштовхав би. А от білетів нажаль немає.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Юля
|
 |
« Ответ #7 : 07 Июль 2010, 18:18:51 » |
|
ой, я переплутала ) думала, що тема про модуль з мікробіології!
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 07 Июль 2010, 18:20:42 от Юля »
|
|
Per aspera ad astra
|
|
|
|
neurosurgeon
|
 |
« Ответ #8 : 09 Июль 2010, 16:35:40 » |
|
ой, я переплутала ) думала, що тема про модуль з мікробіології А з методичкою з МБЛ інша ситуація--їх штук 20 на весь факультут. Добре, що є її електронна версія.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Юля
|
 |
« Ответ #9 : 09 Июль 2010, 22:14:57 » |
|
дивно, мені в бібліотеці казали, що методичок у них повно і ніхто їх не бере...
|
|
|
|
|
|
Per aspera ad astra
|
|
|
|
e-Pilgrim
|
 |
« Ответ #10 : 09 Июль 2010, 22:42:41 » |
|
Добре, що є її електронна версія.
Користуйтесь на здоров'я! Додав до файлового архіву аналогічні методички з медичної біології та гістології. Файли будуть доступні для скачування після перевірки та схвалення файлів адміністрацією сайту.
|
|
|
|
|
|
Уровень развития медицины - уровень развития страны.
|
|
|
sorsira
Новичок

|
 |
« Ответ #11 : 24 Июль 2010, 22:01:22 » |
|
Помогите решить задачу!!!!!! У ядрі соматичної клітини дрозофіли міститься 4 пари хромосом.Скільки хромосом має клітина в анафазі 1 і 2-ого поділів мейозу? яка кількість молекул днк буде в клітинах на цих стадіях? Буду ОООООЧЕНЬ БЛАГОДАРНА ЗА ПОМОЩЬ!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pacient
|
 |
« Ответ #12 : 24 Июль 2010, 22:35:03 » |
|
Помогите решить задачу!!!!!! У ядрі соматичної клітини дрозофіли міститься 4 пари хромосом.Скільки хромосом має клітина в анафазі 1 і 2-ого поділів мейозу? яка кількість молекул днк буде в клітинах на цих стадіях? Буду ОООООЧЕНЬ БЛАГОДАРНА ЗА ПОМОЩЬ!!!!  А книжечку открыть? А не по всему форуму флудить 
|
|
|
|
|
|
Больной скорее жив, чем мертв...
|
|
|
|
Юля
|
 |
« Ответ #13 : 24 Июль 2010, 23:31:59 » |
|
Помогите решить задачу!!!!!! У ядрі соматичної клітини дрозофіли міститься 4 пари хромосом.Скільки хромосом має клітина в анафазі 1 і 2-ого поділів мейозу? яка кількість молекул днк буде в клітинах на цих стадіях? Буду ОООООЧЕНЬ БЛАГОДАРНА ЗА ПОМОЩЬ!!!!  анафаза 1 - 8 хромосом і 16 молекул ДНК анафаза 2 - 8 хромосом і 8 молекул ДНК
|
|
|
|
|
|
Per aspera ad astra
|
|
|
sorsira
Новичок